ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТИГА ҚАБУЛ ҚИЛИШНИ ҲУҚУҚИЙ ТАРТИБГА СОЛИШ - Авезова , Элеонора (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақола давлат фуқаролик хизматига қабул қилиш учун номзодларни танлаш натижасида ривожланадиган жамоатчилик билан алоқаларни тартибга солишни таъминлайдиган асосий восита сифатида танловни таҳлил қилишга бағишланган.