O‘ZBEKISTONDA XX ASRNING IKKINCHI YARMIDA IRRIGATSIYA-MELIORATSIYA VA QISHLOQ XO‘JALIGINI MEXANIZATSIYALASH SOHASIDA YURITILGAN KADRLAR SIYOSATI - Maxmatkulova, Nozikoy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada XX asrning ikkinchi yarmida irrigatsiya-melioratsiya va qishloq xo‘jaligini mexanizatsiyalash sohasida O‘zbekistonda amalga oshirilgan kadrlar siyosati, erishilgan yutuqlar va yo‘l qo‘yilgan kamchiliklar tahlil qilingan.