ТАЛАБАЛАРНИНГ ШАХСИЙ-КРЕАТИВ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ЎҚУВ ЛОЙИҲАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Тўрабоева , Мадинахон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада рақамли муҳит шароитида талабаларнинг шахсий-креатив қобилиятларини ривожлантиришнинг зарурияти, педагогик фанларни креатив йўналишда ташкил этишнинг имкониятлари ва педагогик фанларни ўқитиш жараёнида ўқув лойиҳа топшириқларидан фойдаланишнинг таълим сифатини оширишдаги аҳамияти хусусида фикр-мулоҳаза ва тавсиялар баён этилган.