KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV ASOSIDA BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA O’QITUVCHISINING KASBIY-PEDAGOGIK IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Eshqobilov, Elmurod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada muallif jismoniy madaniyat ta’lim yo‘nalishi talabalarining kelgusi kasbiy pedagogik faoliyatidagi ijodkorligini rivojlantirishda kompetentli yondashuvning ilmiy-nazariy jihatlari va uning ahamiyati to’g’risida fikir mulohazalar bayon etilgan.