MAHALLIY BUDJET DAROMADLARI HISOBI TASHKIL ETISHNING NAZARIY JIHATLARI - Xaydarova, Durdona; Achilboyeva, Sevinch (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada mahalliy byudjet daromadlari hisobi va hisobotini tashkil etishning nazariy jihatlari bo’yicha nazariy-uslubiy masalalar bayon qilingan. Mahalliy byudjet daromadlarining manbalari va shakllanishi ko’rsatilgan bo’lib mahalliy byudjet daromadlari hisobi va hisobotini tashkil etishning nazariy jihatlari yoritilgan.