MA’NAVIYAT – YANGI OʻZBEKISTON TARAQQIYOTINING MUHIM POYDEVORIDIR - Abdullayev, Ibodulla; Mustafoyeva, Feruza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada ma’naviyat va ma’naviy-ma’rifiy ishlarning mamlakatimiz taraqqiyotida tutgan oʻrni hamda soʻnggi yillarda yurtimizda amalga oshirilayotgan islohotlar haqida fikr-mulohazalar, amaliy taklif va xulosalar keltirilgan.