MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING EKOLOGIK TA’LIM BERISHDA GRAFIK ORGANAYZERLARNING ROLI - Yusupova, Feruza; Gaipova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada folklor va yozma adabiyotning bir-biriga o‘zaro ta’sirini pedagogik texnologiyalar yordamida tushuntirish xususida fikr yuritildi. Dars jarayonida samaradorlikka erishish uchun pedagogik texnologiya va pedagogik vositalar to‘g‘ri tanlash lozimligiga e’tibor qaratildi.