SOLIQ HUQUQBUZARLIKLARINI TARKIBI, SHAKLLANISH MANBALARI VA ULARNI IQTISODIY MOHIYATI - Maxmudov, Anvarjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqola soliq huquqbuzarliklari soliq to‘lashdan qochish, soliq bazasida daromadlarni to‘liq ko‘rsatmaslik, soliq huquqbuzarliklari vujudga kelishi mumkin bo‘lgan zonalar, buni oldini olish yoki bartaraf etish uchun ilmiy jihatdan yondashish masalalariga qaratilgan.