ELEKTRON TIJORATNI RIVOJLANISHDA O‘ZBEKISTON VA XORIJIY DAVLATLARNING O‘RNI - Nozimov, Eldor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Insoniyat taraqqiyotining hozirgi bosqichida iqtisodiy o‘sishning muhim omili sifatida axborot va internet texnologiyalari hayotimizning barcha jabhalariga keng joriy etilmoqda. Shuning uchun elektron tijorat rivojlanib, jahon iqtisodiy faoliyatining asosiga aylanmoqda.