ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ РЕСУРСЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ ВА БАНК ЛИКВИДЛИЛИГИНИ БОШҚАРИШНИНГ МЕТОДОЛОГИК АСОСЛАРИ - Бахтиёров, Бобур (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада тижорат банклари ресурсларидан фойдаланиш самарадорлигини ошириш орқали уларнинг ликвидлигини бошқаришнинг илмий-услубий асослари таҳлил қилинган. Жумладан, банк ресурсларини бошқариш амалиётининг кенг жаҳон амалиётида кенг тарқалган усулларининг моҳияти ёритилган.