OLIY TA’LIM O’QUV JARAYONLARIDA ZAMONAVIY VEB TEXNOLOGIYALARI INTEGRATSIYASI - Yuldashev, Shadiyor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada oliy ta’lim o’quv jarayonlariga zamonaviy veb texnologiyalarning integrasiyasi haqida so‘z boradi. Mavzuning dolzarbligi ta'lim jarayonida innovatsion ta'lim texnologiyalaridan foydalanishdadir. Ta’limda zamonaviy axborot texnologiyalarini rivojlantirishning istiqbolli yo‘nalishlaridan biri bu veb-texnologiyalardan foydalanish ekanligi qayd etilgan.