BEFARQLIK HAQIDAGI FALSAFIY FIKRLAR RIVOJI - Kenjayev, Ulug‘bek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola insoniyat tarixi davomida befarqlik tushunchasi to‘g‘risidagi falsafiy qarashlar evolyusiyasi va rivoji masalalariga bag‘ishlanib, mutafakkirlarning befarqlik haqidagi falsafiy qarashlari o‘rganilgan. Maqolada befarqlik haqidagi falsafiy g‘oyalarni tahlil qilish orqali uning shaxs va butun jamiyat uchun oqibatlari yoritib berilgan.