СЎЗЛАШУВ НУТҚИНИНГ ТИЛ ФУНКЦИОНАЛ ВАРИАНТЛАРИ ОРАСИДА ТУТГАН ЎРНИ - Мадрахимов, Тулибай (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақола инглиз ва ўзбек тиллари сўзлашув нутқида ишлатиладиган назарияларга бағишланган. Асосий эътибор берилаётган назарияларнинг ўхшашликлари ва фарқларини аниқлашга қаратилаган.