АГРАР ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ТАЙЁРЛАНАЁТГАН КАДРЛАРНИ МЕҲНАТ БОЗОРИДА РАҚОБАТБАРДОШЛИГИНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Болтаев, Нурали (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Аграр таълим тизимида тайёрланаётган кадрларни малакали ва меҳнат бозорида рақобатбардошлигини ошириш, талабалар бандлигини таъминлаш, ўқув жараёнида эгаллаган билим ва кўникмаларини қўллаш юзасидан иш берувчи ташкилотларда талаба штатини жорий этиш механизмлари ва афзалликлари бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.