MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEKISTONDA YENGIL SANOAT SOHASIDAGI O‘ZGARISHLAR - Esanova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Mustaqillik yillarida O‘zbekistonda yengil sanoat sohasidagi o‘zgarishlar, xususan ko‘nchilik, poyabzal, teri-charm mahsulotlari, shuningdek iste’mol buyumlarini ishlab chiqarishda erishilgan natijalar haqida so‘z boradi.