ISLOM FALSAFASIDA DALILLASH VA BAHS YURITISH USULI ZAMONAVIY ARGUMENTLASH NAZARIYASI TALQINIDA - Turabova, Sevara (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada Islom diniga oid manbalarida bahs yuritish va dalillash usulining tinglovchilarni maʼlum bir eʼtiqodlar, xatti-harakatlar va axloqiy fazilatlarning toʻgʻri yoki xatoligiga ishontirishdagi oʻrni zamonaviy argumentlash nazariyasi tamoyillari asosida yoritib berilgan.