BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARINING PEDAGOGIK SALOHIYATINI OSHIRISH METODIKASI - Ko’ziyeva, Gulnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
O'zbekistonda bo'lajak boshlang'ich sinf o'qituvchilarini, o'quvchilarini intellektual rivojlantirishga metodik tayyorgarligini takomillashtirib, didaktik imkoniyatlarini, turli xil metodlarni amalda qo’llash orqali maktab o’quvchilarini dars jarayoniga qiziqtirish metodlari, ularning tahlili va ularni pedagogik jarayonga tatbiq etishdan iborat.