TALABALARDA KASBIY KO`NIKMALARNI SHAKLLANISHIDA MIKROTA`LIM O`QITISH TEXNOLOGIYASINING SAMARALI JIHATLARI - Shamirzayeva, Zarifa (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada bo`lajak ingliz tili o`qituvchilarining pedagogik ta’lim jarayonida mikrota’lim metodining ahamiyatli jihatlari yoritilgan. Uning muammolari, imkoniyatlari va foydalanish istiqbollari keltirilgan. Mikrota'limda o'qitishning amaliy ko'nikmalarni oshirish usuli belgilangan. Mikrota'lim metodi orqali o'qituvchining kasbiy mahoratining shakllanishi bosqichma-bosqich jarayonda keltirilgan .