RISHTON KULOLCHILIK MAKTABI KASB-HUNAR LEKSIKASINING STUKTURAL TASNIFI - Mamatqulova, Zilola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada Rishton kulolchilik maktabi kasb-hunar leksikasining stuktural tasnifi hususida fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek, maqolada Rishton kulolchilik maktabi kasb-hunar leksikasidagi tub terminlar, yasama terminlar, qo‘shma terminlar, juft, birikmali va izofali terminlari hususida ham mulohazalar keltirilgan.