OMON MATJON SHE’RIYATIDA ALLITERATSIYA - Sharofova, Sevinch (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Omon Matjon she’riy matnlaridagi fonopoetik vositalardan biri alliteratsiya hodisasining ahamiyati o‘rganilib, ushbu vositaning shoir she’riyatida tutgan o‘rni adibning poetik matnlaridan olingan misollar orqali ko‘rib chiqildi.