BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI GERMENEVTIK YONDASHUV ASOSIDA KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHNI TAKOMILLASHTIRISH - Eshnazarov, Murod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada germenevtika tushunchasi mamuni, mohiyati, bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiya faoliyatga tayyorlashda germenevtik yondashuvning ahamiyati, matnni tushunish va uni talqin, ta’lim va tarbiyada germenevtikaning o‘rni va ahamiyati, pedagogik faoliyat jarayonida germenevtikaning namoyon bo‘lishining o‘ziga xos jihatlari haqida so‘z yurutilgan.