MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI - Mahmudova, Zulfiya (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada MTTlarning oila va mahalliy jamoatchilik bilan hamkorlik aloqalarini o`rnatish zaruriyati hozirgi paytdagi dolzarbligi haqida.