BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA AQLIY QOBILIYATLARNI SHAKLLANTIRISHDAGI PEDAGOGIK MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMI - Boboqulov, Chori (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining aqliy qobilyatlarni shakllantirishdagi pedagogik nazariy muamolar va ularning yechimining ilmiy-nazariy asoslari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek maktab o‘quvchilarini manaviy-ma’rifiy, aqliy va axloqiy qobiliyatlarini rivojlantirish hamda tarbiyalashda o‘yinlarning ijobiy jihatlari yoritilgan.