O‘ZBEK TILIDA ATTORLIK LEKSIKASINING MAVZUVIY GURUHLARI - Soatmurodova, Shoxista (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek tilida uchraydigan attorlik sohasiga oid birliklarning mavzuiy-tematikasi ideografik aspektda tasniflandi. Ularni maʼlum semantik maydon asosida lugʼatlashtirishning afzallik tomonlari asoslandi. Attorlik leksik birliklari haqida turli tizimlarda fikrlar tahlil qilindi.