MADANIY ANTROPOLOGIYANING GUMANITAR FANLAR INTEGRATORI SIFATIDAGI O‘RNI - Xayritdinov, Otabek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim timining gumanitar fanlar sohasida madaniy antropologiya va unga turdosh fanlar o‘qitishning ahamiyati xususida so‘z yuritilgan. Qolaversa, maqolada xorijiy antropologlarning ushbu soha yuzasidan bildirgan fikr mulohazalarining tahlili ham keltirib o‘tilgan.