PARALLEL KORPUSLARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Ruziyev, Xusniddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada parallel korpuuslar va ularning turlari, parallel korpuslarning tarjima, mashina tarjimasi, til o‘qitish, linvistik til tadqiqotlari va tillarning qiyoslab o‘rganish imkoniyatlari batafsil yoritilgan.