LOYIHA METODI AN’ANAVIY USULLARGA TO’LDIRUVCHI SIFATIDA - Erkinova, Lutfiya (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Loyiha usuli - bu yakuniy natija yoki mahsulotga ega bo'lish uchun bir guruh odamlar birgalikda ishlaydigan usul. Loyiha uslubini tashkil qilish va o'tkazish talabalarning qiziqishlari, tanlovlari, materiallarning mavjudligi, ularning haqiqiyligi va vaqt cheklovlariga asoslanishi kerak. Bu usul raqobat qilishdan ko'ra hamkorlik qilishdan iborat, chunki har bir guruh o’z harakatlarini boshqacha rejalashtirishadi.