GLOBAL PEDAGOGIK SAVODXONLIKNI RIVOJLANTIRISHDA TALABALAR KOMPETENSIYASIGA METODIK YONDASHUVLAR - Rasulova, Dilafruzxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada talabalarning global pedagogik savodxonligi boʻyicha malakasini oshirishning uslubiy yondashuvlari oʻrganilib, samarali xalqaro ta’limni rivojlantirish uchun strategiyalar, asoslar va amaliy qoʻllanmalarga urgʻu berilgan.