J. FAULZNING “KOLLEKSIONER” ROMANIDA RIVOYAT USULLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Sodiqova, Baxtigul; Mahmudova, Nargiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada J. Faulzning “Kolleksioner” romanidagi rivoyat usullarining o’ziga xos xususiyatlari va asardagi qahramonlarning ba’zi harakatlari tahlili haqida so’z yuritiladi.