TALABA-QIZLARGA TEMURIY MALIKALAR MA’NAVIY MEROSI ASOSIDA MA’NAVIY-AXLOQIY QADRIYATLARNI O‘RGATISHNING ZAMONAVIY USULI - Qurbonova, Dilafruz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada temuriy malikalar ma’naviy merosi asosida talaba-qizlarga ma’naviy-axloqiy qadriyatlarni o‘rgatishning zamonaviy usuli bayon qilingan.