INSON RESURSLARINI BOSHQARISHDA RIVOJLANGAN DAVLATLARING TAJRIBASI - Meliyeva, Nargiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada davlat va jamiyat xizmatlarida inson resurslarini rivojlantirish va innovatsion tehnologiyalarni joriy etish hamda uning boshqarishning konseptual usullari va metodlarini amalda tadbiq etish, bunda inson omillarini hisobga olish, davlat va jamiyat xizmatlarida sun’iy intellektual tehnologiyalari joriy etilishi, zamonaviy rivojlangan davlatlar tajribasiga tayanish, olingan ma’lumotlarni moslashtirishga qaratilgan mavzularda so‘z borgan.