VOYAGA YETMAGAN SHAXSLARNI MODDIY TA’MINLASHDAN BO‘YIN TOVLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Ikramov, Sherzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada voyaga yetmagan shaxslarni moddiy ta’minlashdan bo‘yin tovlagan shaxslarning kriminologik tavsifi, voyaga yetmagan shaxslarni moddiy ta’minlashdan bo‘yin tovlash tushunchasi, sodir etilgan jinoyatning xususiyatlari, jinoyat sodir etgan shaxslarning ma’lomuoti hamda sud-tergov amaliyotidan misollar keltirilgan.