ИННОВАЦИОН ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТНИ МОЛИЯЛАШТИРИШНИНГ НАЗАРИЙ- УСЛУБИЙ АСОСЛАРИ - Атамурадов, Шерзод; Самадов, Салохиддин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада инновацион тадбиркорлик фаолиятини молиялаштиришнинг назарий-услубий асослари бўйича маълумотлар келтирилган, шунингдек, инновацион жараёнлар, инновацияон фаолият тушунчаларига батафсил таърифлар берилган. Шунингдек, инновация ҳаёт циклининг асосий босқичлари келтириб ўтилган