SHARQDA YOSHLAR MAS’ULIYATIGA DOIR FALSAFIY QARASHLAR RIVOJI - Sultanov, Og‘abek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda mas’uliyatli talaba yoshlarni voyaga yetkazishni o‘ziga xos ustuvor vazifa qilib olinganligi, buning uchun birinchi navbatda buyuk mas’uliyatni, ya’ni erkin fikrlovchi, ma’nan yetuk o‘zi va xalqning manfaatlarini himoya qilaoladigan shaxsni tarbiya qilishga e’tiborimizni qaratishimiz zarurligi haqida mulohazalar keltirilgan