INNOVATSIYALAR MANBALARI: AKTYOR-TARMOQ NAZARIYASI - Norboyev, Farxod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada ijtimoiy fanlardagi muhim nazariyalardan biri aktyor-tarmoq nazariyasi mazmuni, asosiy postulatlari bayon qilingan. Nazariyaning o‘zgarishlar, ijod sabablari, omillari borasidagi tushuntirishlari tahlil qilingan. XX-asr oxirida yuzaga kelib, fanlararo metodologik nazariyalardan biriga aylangan aktyor-tarmoq nazariyasining kreativlik va innovatsion jarayonga tatbiqi tavsiflangan.