MURAKKAB USLUBDAGI ASARLAR XUSUSIYATLARI VA UNDA FORMALIZM YONDASHUVI - Normamatov, Farrux (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada usluban murakkab asarlar tushunchasi va uning nazariy asoslari, murakkab asarlarning asosiy xususiyatlari hamda ularni tadqiq etishda qo‘llaniladigan nazariy yondashuvlar, shuningdek, asarlarni strukturaviy jihatdan tahlil qiluvchi formalizm yondashuvi va uning asosiy tamoyillari tadqiq etiladi.