TA’LIMDA KOMMUNIKATIV INNOVATSION VOSITALAR VA ULARNING IMKONIYATLARI - Jo‘rayeva, Feruza; Mavlanov, Shaxzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada guruh loyihalari va hamkorlik platformalarining talabalarning kommunikativ ko‘nikmalarini oshirishdagi roli hamda ta’lim jarayoniga qo‘shgan hissasi yoritilgan. Ushbu vositalar talabalar o‘rtasidagi muloqot, jamoaviy ish va hamkorlikni kuchaytiradi, ularning liderlik, mas’uliyat va texnologik ko‘nikmalarini rivojlantiradi. Maqolada innovatsion ta’lim vositalarining talabalarning kommunikativ va texnologik ko‘nikmalarini oshirishdagi muhim roli ta’kidlangan bo‘lib, ushbu vositalar orqali ta’lim jarayonini samarali va qiziqarli qilish imkoniyatlari ochib berilgan.