KOMPYUTER GRAFIKASI YORDAMIDA BO‘LAJAK MUHANDISLAR KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING ZARURIYATI - Xo‘jamqulov, Rasulbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada bo‘lajak chizmachilik o‘qtuvchilarning grafik kompetentligini muhandislik kompyuter grafikasi fani misolida shakllantirish yuzasidan so‘z yuritilgan. Hozirda kunda talabalarni ijodiy-kreativ fikirlashga o‘rgatish qobiliyatlarini shakllantirish hamda ularni yanada rivojlantirish haqida fikrlar keltirib o‘tilgan.