МЕҲНАТ МИГРАНТЛАРИНИ ИЖТИМОИЙ-ИҚТИСОДИЙ ҚЎЛЛАБ-ҚУВВАТЛАШНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ - Азаматова, Гулмира (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мазкур мақолада мустақиллик йиллари Ўзбекистонда меҳнат миграциясининг ривожланиш хусусиятлари, унда хотин-қизлар иштироки масаласи ёритилган. Шунингдек, меҳнат мигрантларининг ижтимоий-иқтисодий муаммолари ва уларни қўллаб-қувватлаш механизмларининг айрим жиҳатлари таҳлил этилган.