KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINI AYLANMA VOSITALARINI SHAKLLANTIRISHDAGI MUAMMOLAR VA RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Qoʻchqarov, Bahtiyor; Sayitbaev, Shermirza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada Namangan viloyati misolida tadbirkorlik subyektlarini moliyalashtirish manbalarining asosiy turlari, ularning kapitalini shakllantirish xususiyatlari va muammolari koʻrib chiqilgan. Kichik biznesni moliyalashtirish manbalari tarkibini belgilovchi omillar koʻrsatilib, kichik korxonalar faoliyatini resurslar bilan taʼminlashni ustuvor yoʻnalishlari sifatida alternativ investitsiyalar hamda muqobil onlayn moliyalashtirishdan foydalanishning afzalliklari aniqlangan.