XATTOTLIK SANʼATINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Qiyomov, Shohabbosxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Xattotlik sanʼati bugungi kunda faqatgina yozuv usuli boʻlibgina qolmay, balki sanʼat asari va estetik ifoda shakli sifatida ham muhim oʻrin egallab kelmoqda. Ushbu maqolada xattotlik, yaʼni chiroyli yozish sanʼati, uning bugungi kundagi ahamiyati borasida fikr-mulohazalar keltirilgan.