QISHLOQ XO‘JALIK MAHSULOTLARINI YETISHTIRISHDA AGROBIOKIMYO XIZMATLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING OBYEKTIV ZARURATI - Matkarimov, Inomjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiy va ekologik barqaror o‘sish sharoitida qishloq xo‘jalik mahsulotlarini yetishtirishda agrobiokimyo xizmatlarini takomillashtirishning obyektiv zarurati va mohiyati keng yoritib berilgan.