ШАҲАРЛАР ЭКОЛОГИЯСИНИ САҚЛАШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ - Холмирзаев , Нодиржон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада шаҳарлар эколгиясида юзага келаётган муаммолар, хусусан, тоза ичимлик суви, оқава сувлар, ҳавонинг ифлосланиши, транспорт муаммоси, табиатни асраш бўйича фикр юритилади ва таклифларҳамда тавсиялар берилади.