BO’LAJAK FIZIKA-ASTRONOMIYA O‘QITUVCHILARINING KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH METODLARI - Ibadullaev, G‘ayrat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Bugungi kunda ta‘lim sohasi doimiy ravishda yangilanib, talabalarga zamonaviy talablarni qondiruvchi bilim va ko’nikmalarni shakllantirishni talab qilmoqda. Fizika va astronomiya fanlarini o’qituvchi bo‘lajak mutaxassislarni tayyorlashda ularning kompetentligini rivojlantirishga e‘tibor qaratish juda muhim. Ushbu maqolada bo‘lajak fizika-astronomiya o‘qituvchilarining kompetentligini rivojlantirish uchun qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan metodlar yoritiladi.