SINERGETIK YONDASHUV ASOSIDA O‘QUVCHI QIZLARNI IJTIMOIY-MADANIY MUNOSABATLARGA TAYYORLASH MEXANIZMLARI - Хidirova Durdona (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada sinergetik yondashuv asosida o‘quvchi qizlarning ijodiy-madaniy munosabatlarga tayyorlash va ular faoliyatini rivojlantirish masalalari bayon qilingan. Shuningdek, sinergetik yondashuv va ijodiy faoliyat, o‘quvchi-qizlarining o‘ziga xos xususiyatlari mohiyati ochib berilgan.