YORDAMCHI SOʻZLARNING SHAKLIY XUSUSIYATLARIGA KOʻRA TURLАRI VA YASALISHI: BOGʻLOVCHILAR - Berdiqulova, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada yordamchi soʻz turkumlari deb yuritiladigan koʻmakchi, bogʻlovchi va yuklamaning grammatik xususiyatlari, ular oʻrtasidagi farqlar, bir-biriga oʻxshash jihatlari, kelib chiqishi va foydalanishi haqida batafsil bayon etiladi.