IJTIMOIY-KASBIY FAOLIYAT JARAYONIDA SUNʼIY INTELLEKTNING INSON SALOHIYATIGA TAʼSIRI - Xolmirzaev, Xurshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy-kasbiy faoliyat jarayonida sunʼiy intellektning inson salohiyatiga koʻrsatayotgan taʼsiri tahlil qilinadi. Axloqiy, huquqiy va kasbiy rivojlanish nuqtai nazaridan sunʼiy intellektning ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirishdagi oʻrni va imkoniyatlari yoritib beriladi.