ZAMONAVIY DUNYO ADABIYOTIDA XALQ KULGISI ASOSIDA KELIB CHIQQAN YANGI BADIIY SHAKLLAR - Sharipova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy dunyo adabiyotida xalq kulgisi asosida kelib chiqqan badiiy shakllar tarixi va kulgi janrining turli davrlarda rivojlanish bosqichlari tizimli tahlil qilingan.