NUTQ BIRLIKLARI MASALASINING UMUMIY TILSHUNOSLIKDAGI TALQINI - Ochilova, Gulnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada til va nutq tushunchalari yoritilib oʻtiladi. Ular oʻrtasidagi tafovutlar va oʻxshashliklar tahlil qilinadi. Umumiy tilshunoslikda nutq birliklariga taalluqli masalalarning oʻrganilganlik darajasi haqidagi maʼlumotlar oʻz aksini topadi.