MATN LINGVISTIKANI OʻRGANISH - Safarova, Farida; Toshqulova, Madinabonu (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola matn lingvistikasini oʻrganishga bagʻishlangan boʻlib, unda ushbu sohada ilmiy izlanishlar olib borgan olimlarning faoliyati hamda lingvistik tadqiqotlar haqida soʻz boradi.